Vierkante flessen etiketteermachine

Met deze vierkante flessen etiketteermachine kunt u zowel uw ronde als vierkante producten deels of volledig rondom etiketteren. Deze machine is van zeer hoge kwaliteit en is gemakkelijk af te stellen zodat uw vierkante flessen altijd secuur rondom worden geëtiketteerd. Wij hechten grootse waarde aan de functionaliteit van onze etiketteermachines en zorgen er met ons team voor dat uw vierkante flessen secuur en snel worden geëtiketteerd.

Unieke eigenschappen:

  • Tot 100 producten per minuut
  • Zeer nauwkeurige etiketteermachine voor vierkante producten
  • Geschikt voor continu productie
Vierkante flessen rondom etiketteren

Omschrijving

Om vierkante producten nauwkeurig rondom te etiketteren moeten deze exact recht aan de applicator aan worden geleverd. Middels eenvoudig in breedte stelbare uitrichtbanden worden de producten exact recht uitgericht. Deze worden vervolgens overgenomen door een bovenloopband welke de producten op de exacte positie vast houd. Een sensor detecteert de producten en geeft een startsignaal aan de applicator. Na het krijgen van een starsignaal wordt er een etiket afgegeven, het etiket wordt vastgehouden zodat deze precies recht ten opzichte van het product komt te staan. Na het afgeven van het etiket wordt deze middels een wikkelband met unieke tegendrukplaat aangedrukt. Het is met deze machine mogelijk om uw vierkante producten aan drie of vier zijden te etiketteren.

Bij deze etiketteermachine wordt gebruik gemaakt van een Herma H500 of CAB Ixor, de applicators hebben zeer eenvoudige instellingen en bieden tevens de mogelijkheid om per product recepten in te stellen zodat uw omsteltijd zeer kort blijft. Transparante etiketten zijn met deze applicators geen belemmering!

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Aan de in- of uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel worden geplaatst. Een draaitafel aan de invoerzijde van het systeem voert uw producten gelijkmatig in naar de machine. Een draaitafel aan de uitvoerzijde van het systeem zorgt ervoor dat alle geëtiketteerde producten worden verzameld, hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Middels onze eenvoudig in breedte stelbare spreidbanden is het mogelijk om uw producten van elkaar te scheiden zodat er een juiste tussenafstand ontstaat. Middels een potmeter op de besturingskast kan de snelheid van deze banden worden bepaald waarmee de tussenafstand eenvoudig in kan worden gesteld. Door gebruik te maken van spreidbanden is het tevens mogelijk om een buffer aan de invoerzijde van het systeem te creëren.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Vierkante flessen rondom etiketteren

Etiketteermachine specificaties

TypeModutop TL_SR
Capaciteit100 flessen per minuut
ApplicatorCab IXOR
Max. etiketbreedte306 mm
Verstellingen applicatorSpindel hoogte, breedte- en hoekverstelling met handwiel en teller
UitrichtbandenEenvoudig stelbaar in breedte, t.b.v. het uitrichten van de flessen
BovenboopbandDe bovenloopband zorgt ervoor dat de flessen tijdens het etiketteren niet kunnen verplaatsen. Deze is eenvoudig stelbaar in hoogte middels een spindel met handwiel en teller
SpreidbandenT.b.v. het spreiden van de flessen
Conische productenCilindrisch conische producten kunnen met deze machine zeer secuur worden geëtiketteerd
Transparante etikettenOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Lengte transportbaan+/- 3.500 mm
© Copyright Modulabel.nl