Tweezijdige etiketteermachine

Deze etiketteermachine brengt uw etiketten altijd secuur en strak aan één of twee zijden van uw product aan. De machine is van hoge kwaliteit en heeft eenvoudige en duidelijke instellingen waar elke operator vlot mee kan werken. Conische producten zijn voor deze machine geen belemmering, de etiketteermachines zijn eenvoudig stelbaar en hoogte en hoek waardoor u de machine eenvoudig voor diverse producten af kunt stellen.

Unieke eigenschappen:

  • Conische en niet conische producten
  • Eenvoudige en duidelijke instellingen
  • Zeer hoge kwaliteit, geschikt voor uitdagende productieomgevingen
Tweezijdig etiketteren

Omschrijving

De producten worden op de transportbaan overgenomen door een bovenloopband zodat de producten niet kunnen verlopen tijdens het etiketteren. Na het krijgen van een startsignaal wordt aan één of twee zijden van uw product een etiket aangebracht. Beide etiketteermachines zijn middels spindels eenvoudig stelbaar in hoogte en hoek, hierdoor kunt u de tweezijdige etiketteermachine ook voor conische producten gebruiken. De hoge kwaliteit van de machine zorgt ervoor dat u 24/7 storing loos kunt etiketteren.

De applicators die voor deze etiketteermachine gebruikt worden zijn van bekende merken die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Deze zijn zeer eenvoudig instelbaar en onderdelen hiervoor zijn altijd gemakkelijk te verkrijgen.

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Aan de uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel geplaatst worden zodat alle geëtiketteerde producten verzameld kunnen worden. Hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Twee zijden etiketteren
Tweezijdig emmers etiketteren

Etiketteermachine specificaties

Wij willen voor iedereen een eerlijke oplossing leveren en hebben hiervoor van elke machine twee modellen gerealiseerd. Een instapmodel (EM) en een top-of-line model (TL). Het instapmodel is van zeer hoge kwaliteit en heeft eenvoudige instellingen maar de verstelmogelijkheden zijn beperkt. Deze is met name geschikt voor producties waarbij de capaciteiten niet te uitdagend zijn en productwissels niet meerdere malen per dag plaats vinden. De extra opties van het instapmodel zijn beperkt zodat we u een eerlijke en zeer interessante prijs kunnen bieden. Het top of line model is geschikt voor 24 uur per dag , 7 dagen per week productie op hoge snelheid. De instellingen hierbij zijn zeer eenvoudig en de benodigde omsteltijden zijn beperkt tot een minimum. Er zijn diverse opties mogelijk bij deze machine, samen met u bekijken we de opties en bepalen we welke het beste bij uw productie past.

TypeModustart EM_S2Modutop TL_S2
Capaciteit applicator+- 20 m/min+- 100 p/min
Max. etiketbreedte164 mm306 mm
Verstellingen applicatorSpindel hoogteverstelling met handwiel en teller op beide applicatorsSpindel hoogte, breedte- en hoekverstelling met handwiel en teller op beide applicators
BovenboopbandT.b.v. het vasthouden van de producten tijdens het etiketterenT.b.v. het vasthouden van de producten tijdens het etiketteren
Conische productenConische producten kunnen met deze machine zeer secuur worden geëtiketteerd
Transparante etikettenOptioneelOptioneel
Print & applyOptioneelOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielenRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Breedte transportbaan170 mm170 mm
Lengte transportbaan1.500 mm1.500 mm
© Copyright Modulabel.nl