Staander met applicator

Wanneer u al een bestaande transportbaan heeft en geen ruimte heeft voor een nieuwe transprotbaan is het mogelijk om een staander aan de transprotbaan te plaatsen. Onze staanders zijn verkrijgbaar voor het etiketteren aan de bovenzijde of aan de zijkant van uw product. Middels een startsensor wordt uw product gedetecteerd en secuur geëtiketteerd.

Unieke eigenschappen:

  • Applicators van de beste kwaliteit met eenvoudige instellingen
  • Eenvoudige spindel hoogte verstelling
  • Staanders voor zijkant of bovenzijde etiketteren
Staander met applicator

Omschrijving

Onze staanders zijn zeer degelijk uitgevoerd op RVS frames en met kwalitatief hoogstaande applicators die zich in de praktijk al ruimschoots hebben bewezen. De applicators zijn eenvoudig stelbaar in hoogte met een spindel met handwiel en teller. De staanders zijn verrijdbaar op RVS zwenkwielen met rem. Bij de staander wordt altijd een startsensor meegeleverd, deze kan aan de huidige transportbaan worden geplaatst zodat de producten kunnen worden gedetecteerd en secuur worden geëtiketteerd.

Opties

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Applicators

Cab IXOR

Novexx XPA 934

Novexx print & apply

© Copyright Modulabel.nl