Rondom etiketteermachine

Eenvoudig stelbare en super secure rondom etiketteermachine. Met deze machine kunt u 24/7 probleemloos en indien gewenst op hoge snelheid etiketteren. De machine is eenvoudig stelbaar zodat deze eenvoudig kan worden afgesteld en het etiket altijd netjes aan wordt gebracht. Het is tevens mogelijk om conische producten op deze machines te etiketteren

Unieke eigenschappen:

  • Snelheid eenboudig instelbaar
  • Tot 250 producten per minuut
  • Robuust uitgevoerd
Rondom Etiketteren (1)

Omschrijving

Deze rondom etiketteermachines is speciaal ontwikkeld om veelvuldig en zeer nauwkeurig cilindrische producten rondom te etiketteren. Met deze etiketteermachine is gemakkelijk te werken door eenvoudige en duidelijke instellingen. De etiketten worden na het krijgen van een startsignaal gepositioneerd op het product aangebracht en worden vervolgens middels een wikkelband met tegendrukplaat netjes rondom het product aangebracht. Het is ook mogelijk om conische producten op deze machines te etiketteren. Wij kunnen garanderen dat uw producten tot op de millimeter nauwkeurig worden geëtiketteerd.

De applicators die voor deze etiketteermachine gebruikt worden zijn van bekende merken die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Deze zijn zeer eenvoudig instelbaar en onderdelen hiervoor zijn altijd gemakkelijk te verkrijgen.

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Aan de in- of uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel worden geplaatst. Een draaitafel aan de invoerzijde van het systeem voert uw producten gelijkmatig in naar de machine. Een draaitafel aan de uitvoerzijde van het systeem zorgt ervoor dat alle geëtiketteerde producten worden verzameld, hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Middels onze eenvoudig in breedte stelbare spreidbanden of een spreidingswiel is het mogelijk om uw producten van elkaar te scheiden zodat er een juiste tussenafstand ontstaat. Middels een potmeter op de besturingskast kan de snelheid van deze banden worden bepaald waarmee de tussenafstand eenvoudig in kan worden gesteld. Door gebruik te maken van spreidbanden is het tevens mogelijk om een buffer aan de invoerzijde van het systeem te creëren.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Etiketteermachine specificaties

Wij willen voor iedereen een eerlijke oplossing leveren en hebben hiervoor van elke machine twee modellen gerealiseerd. Een instapmodel (EM) en een top-of-line model (TL). Het instapmodel is van zeer hoge kwaliteit en heeft eenvoudige instellingen maar de verstelmogelijkheden zijn beperkt. Deze is met name geschikt voor producties waarbij de capaciteiten niet te uitdagend zijn en productwissels niet meerdere malen per dag plaats vinden. De extra opties van het instapmodel zijn beperkt zodat we u een eerlijke en zeer interessante prijs kunnen bieden. Het top of line model is geschikt voor 24 uur per dag , 7 dagen per week productie op hoge snelheid. De instellingen hierbij zijn zeer eenvoudig en de benodigde omsteltijden zijn beperkt tot een minimum. Er zijn diverse opties mogelijk bij deze machine, samen met u bekijken we de opties en bepalen we welke het beste bij uw productie past.

TypeModustart EM_RModutop TL_R
CapaciteitTot 30 producten per minuutTot 250 producten per minuut
ApplicatorHerma BasicCab IXOR, inclusief eenvoudige touch screen bediening met mogelijkheid tot het opslaan en laden van recepten
Max. etiketbreedte164 mm306 mm
Hoogte verstelling applicatorSpindel hoogteverstelling met handwiel en tellerSpindel hoogteverstelling met handwiel en teller
Hoek verstelling applicatorHandmatigSpindel hoekverstelling met handwiel en teller
Verstellingen wikkelbandSpindel hoogte- en hoekverstelling met handwiel en teller
Conische productenConische producten kunnen met deze machine zeer secuur worden geëtiketteerd
Print & applyOptioneelOptioneel
Producten spreidenOptioneel spreidingswiel voor het spreiden van de producten.Optioneel eenvoudig stelbare spreidbanden voor het spreiden van de producten.
Transparante etikettenOptioneelOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielenRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Breedte transportbaan170 mm170 mm
Lengte transportbaan2.000 mm2.000 mm
© Copyright Modulabel.nl