Onder etiketteermachine

De onder etiketteermachines van Modulabel kunnen uw producten zeer secuur en indien gewenst op hoge snelheid aan de onderzijde etiketteren. De machines worden uitgevoerd met RVS frames en hoogwaardige machinecomponenten. De verstellingen zijn eenvoudig en degelijk waardoor we de benodigde omsteltijden beperken tot een minimum.

Unieke eigenschappen:

  • Snelheid eenvoudig instelbaar
  • Quick release systeem op beide transportbanden
  • Zeer hoge kwaliteit, geschikt voor uitdagende productieomgevingen

Omschrijving

De onder etiketteermachine van Modulabel is uniek door zijn hoge kwaliteit, het frame is volledig van RVS en in deze machine worden alleen de meest betrouwbare machinecomponenten gebruikt. De machine is geschikt voor een grote diversiteit aan product formaten en de omsteltijden van deze machine zijn zeer kort.

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Aan de uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel geplaatst worden zodat alle geëtiketteerde producten verzameld kunnen worden. Hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Onder etiketteermachine

Etiketteermachine specificaties

Wij willen voor iedereen een eerlijke oplossing leveren en hebben hiervoor van elke machine twee modellen gerealiseerd. Een instapmodel (EM) en een top-of-line model (TL). Het instapmodel is van zeer hoge kwaliteit en heeft eenvoudige instellingen maar de verstelmogelijkheden zijn beperkt. Deze is met name geschikt voor producties waarbij de capaciteiten niet te uitdagend zijn en productwissels niet meerdere malen per dag plaats vinden. De extra opties van het instapmodel zijn beperkt zodat we u een eerlijke en zeer interessante prijs kunnen bieden. Het top of line model is geschikt voor 24 uur per dag , 7 dagen per week productie op hoge snelheid. De instellingen hierbij zijn zeer eenvoudig en de benodigde omsteltijden zijn beperkt tot een minimum. Er zijn diverse opties mogelijk bij deze machine, samen met u bekijken we de opties en bepalen we welke het beste bij uw productie past.

Modustart EM_UModutop TL_U
CapaciteitTot 30 p/minTot 100 p/min
ApplicatorHerma BasicCab IXOR
Max. etiketbreedte164 mm306 mm
Verstellingen labeller Handmatig stelbaar in breedteSpindel breedte verstelling met handwiel en teller
Transparante etikettenOptioneelOptioneel
Print & applyOptioneelOptioneel
BovenloopbandOptioneelOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielenRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Breedte transportbaan400 mm400 mm
Lengte transportbaan1.250 mm1.250 mm
© Copyright Modulabel.nl