Emmer etiketteermachine

De bijzonder secure emmer etiketteermachine van Modulabel is perfect voor het gepositioneerd etiketteren van emmers met en zonder hengsel. Deze etiketteermachine biedt de mogelijkheid om de positie van uw etiket te positioneren vanaf de lasnaad of het hengsel. Producten met hengsel zijn voor dit systeem geen belemmering, middels een hengselheffer met magneetbalk wordt het hengsel geheft en aan de bovenzijde tijdens het etiketteren vast gehouden

Unieke eigenschappen:

  • Emmers met en zonder hengsel
  • Zeer secure etiketteermachine
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van een bovenzijde applicator
Emmer etiketteersysteem

Omschrijving

Onze emmer etiketteermachine is perfect voor het rondom etiketteren van emmers met en zonder hengsel. Het systeem heeft diverse spindel verstellingen en eenvoudige instellingen waarmee uw omsteltijden worden beperkt tot een minimum. U kunt een grote diversiteit aan product formaten over dit systeem verwerken, voor elk product kun u eenvoudig een recept aanmaken op de applicator.

Bij deze etiketteermachine wordt gebruik gemaakt van een Novexx XLS applicator. Dit is een zeer robuuste applicator en deze is perfect voor industriële productieomgevingen. De instellingen van deze applicator zijn zeer eenvoudig en deze applicator heeft zich in de praktijk al ruimschoots bewezen.

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Aan de in- of uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel worden geplaatst. Een draaitafel aan de invoerzijde van het systeem voert uw producten gelijkmatig in naar de machine. Een draaitafel aan de uitvoerzijde van het systeem zorgt ervoor dat alle geëtiketteerde producten worden verzameld, hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Middels onze eenvoudig in breedte stelbare spreidbanden is het mogelijk om uw producten van elkaar te scheiden zodat er een juiste tussenafstand ontstaat. Middels een potmeter op de besturingskast kan de snelheid van deze banden worden bepaald waarmee de tussenafstand eenvoudig in kan worden gesteld. Door gebruik te maken van spreidbanden is het tevens mogelijk om een buffer aan de invoerzijde van het systeem te creëren.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Emmer etiketteermachine
Emmers etiketteren

Etiketteermachine specificaties

TypeModutop TL_B
Capaciteit+- 25 p/min
ApplicatorNovexx XLS
Max. etiketbreedte233 mm
Verstellingen applicatorSpindel hoogte, breedte- en hoekverstelling met handwiel en teller
Verstellingen wikkelbandSpindel hoogteverstelling met handwiel en teller
Bovenzijde applicatorOptioneel
Transparante etikettenOptioneel
Print & applyOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
© Copyright Modulabel.nl