Eenzijdige etiketteermachine

Deze eenzijdige etiketteermachine is van zeer hoge kwaliteit en etiketteert al uw producten bijzonder nauwkeurig aan de zijkant. Afhankelijk van het product wordt deze vastgehouden door een bovenloopband. Door het product vast te houden weten we zeker dat het product niet kan verlopen en het etiket netjes aan wordt gebracht. De machine kan zowel met als zonder print & apply applicator geleverd worden.

Unieke eigenschappen:

  • Eenvoudige en duidelijke instellingen
  • Applicator stelbaar in hoogte middels spindel met handwiel en teller
  • Zeer hoge kwaliteit, geschikt voor uitdagende productieomgevingen
Eenzijdige etiketteermachine

Omschrijving

Deze eenzijdige etiketteermachine is uniek door zijn hoge kwaliteit, het frame is volledig van RVS en in deze machine worden alleen de meest betrouwbare machinecomponenten gebruikt. De applicator is eenvoudig stelbaar in hoogte middels een spindel met handwiel en teller. De machine is geschikt voor een grote diversiteit aan product formaten. Door de eenvoudige en duidelijke instellingen kunnen operators goed met deze machine werken en zelf de machine voor diverse product formaten afstellen.

De labellers die voor deze etiketteermachine gebruikt worden zijn van bekende merken die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Deze zijn zeer eenvoudig instelbaar en onderdelen hiervoor zijn altijd gemakkelijk te verkrijgen.

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Aan de uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel geplaatst worden zodat alle geëtiketteerde producten verzameld kunnen worden. Hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Eenzijdige etiketteermachine
Eenzijdig etiketteren

Etiketteermachine specificaties

Wij willen voor iedereen een eerlijke oplossing leveren en hebben hiervoor van elke machine twee modellen gerealiseerd. Een instapmodel (EM) en een top-of-line model (TL). Het instapmodel is van zeer hoge kwaliteit en heeft eenvoudige instellingen maar de verstelmogelijkheden zijn beperkt. Deze is met name geschikt voor producties waarbij de capaciteiten niet te uitdagend zijn en productwissels niet meerdere malen per dag plaats vinden. De extra opties van het instapmodel zijn beperkt zodat we u een eerlijke en zeer interessante prijs kunnen bieden. Het top of line model is geschikt voor 24 uur per dag , 7 dagen per week productie op hoge snelheid. De instellingen hierbij zijn zeer eenvoudig en de benodigde omsteltijden zijn beperkt tot een minimum. Er zijn diverse opties mogelijk bij deze machine, samen met u bekijken we de opties en bepalen we welke het beste bij uw productie past.

TypeModustart EM_SModutop TL_S
Capaciteit+- 20 producten per minuut+- 100 producten per minuut
ApplicatorHerma BasicCab IXOR
Max. etiketbreedte164 mm306 mm
Verstellingen applicatorSpindel hoogteverstelling met handwiel en tellerSpindel hoogte, breedte- en hoekverstelling met handwiel en teller
BovenboopbandT.b.v. het vasthouden van de producten tijdens het etiketteren
Conische productenConische producten kunnen met deze machine zeer secuur worden geëtiketteerd
Transparante etikettenOptioneelOptioneel
Print & applyOptioneelOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielenRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Breedte transportbaan170 mm170 mm
Lengte transportbaan1.500 mm1.500 mm
© Copyright Modulabel.nl