Driepunts etiketteermachine

Met deze driepunts etiketteermachine kunt u uw producten perfect rondom of tweezijdig etiketteren. Uw producten worden middels een drie rollensysteem geroteerd en tijdens het roteren kunnen één of meerdere etiketten worden afgegeven. De etiketteermachine is eenvoudig stelbaar in hoogte en hoek waardoor u de machine zeer eenvoudig perfect af kunt stellen voor conische producten.

Unieke eigenschappen:

  • Snelheid eenvoudig instelbaar
  • Etiketteermachine zeer secuur verstelbaar voor conische producten
  • Zeer hoge kwaliteit, geschikt voor uitdagende productieomgevingen
Driepunts etiketteermachine

Omschrijving

De driepunts etiketteermachine van Modulabel is uniek door zijn hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De benodigde omsteltijden voor het verwisselen van etiketten of producten zijn beperkt tot een minimum.

De applicator die op deze etiketteermachine wordt gebruikt is van zeer hoge kwaliteit en u kunt per product eenvoudig recepten op de applicator instellen.

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Aan de in- of uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel worden geplaatst. Een draaitafel aan de invoerzijde van het systeem voert uw producten gelijkmatig in naar de machine. Een draaitafel aan de uitvoerzijde van het systeem zorgt ervoor dat alle geëtiketteerde producten worden verzameld, hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Middels onze eenvoudig in breedte stelbare spreidbanden is het mogelijk om uw producten van elkaar te scheiden zodat er een juiste tussenafstand ontstaat. Middels een potmeter op de besturingskast kan de snelheid van deze banden worden bepaald waarmee de tussenafstand eenvoudig in kan worden gesteld. Door gebruik te maken van spreidbanden is het tevens mogelijk om een buffer aan de invoerzijde van het systeem te creëren.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

Drierollen systeem etiketteren
Drierollen systeem etiketteermachine
Driepunts etiketteermachine

Etiketteermachine specificaties

Modutop TL_TR
ApplicatorCab IXOR
Max. etiketbreedte306 mm
Verstellingen applicatorSpindel hoogte, breedte- en hoekverstelling met handwiel en teller
Transparante etikettenOptioneel
Print & applyOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Breedte transportbaan170 mm
© Copyright Modulabel.nl