C-Label etiketteermachine

Wanneer u uw producten aan de onder, voor- en bovenzijde wilt etiketteren dan is dit de perfecte etiketteermachine voor u! Beide transportbanden zijn voorzijn van een quick release systeem waardoor reinigen van het systeem zeer eenvoudig is. De machine is opgebouwd uit een RVS frame met hoogwaardige machinecomponenten. De etiketteermachine is eenvoudig stelbaar in hoogte waardoor u de machine nauwkeurig af kunt stellen.

Unieke eigenschappen:

  • Zeer nauwkeurige etiketteermachine
  • Quick release systeem op beide transportbanden
  • Zeer hoge kwaliteit, geschikt voor uitdagende productieomgevingen
C Label Etiketteren

Omschrijving

Deze c-label etiketteermachine is uniek door zijn hoge kwaliteit, het frame is volledig van RVS en in deze machine worden alleen de meest betrouwbare machinecomponenten gebruikt. De applicator is eenvoudig met een spindel met handwiel en teller stelbaar in hoogte. De machine is geschikt voor een grote diversiteit aan product formaten.

De applicators die voor deze etiketteermachine gebruikt worden zijn van bekende merken die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Deze zijn zeer eenvoudig instelbaar en onderdelen hiervoor zijn altijd gemakkelijk te verkrijgen.

Opties

Aan de uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel geplaatst worden zodat alle geëtiketteerde producten verzameld kunnen worden. Hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal een signaal gegeven. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Het is mogelijk een inkjet printer aan één van onze labellers toe te voegen, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om tot 3 regels in-line op uw etiket te printen. Dit wordt voornamelijk gebruikt voor datums of kleine barcodes. Heeft u een groter vlak dat geprint moet worden? Dan wordt er gfebruik gemaakt van een print & apply applicator van Novexx, deze is specifiek ontwikkeld om lege of deels bedrukte etiketten volledig te in-line printen.

C-label machine
Driezijdige dozen etiketteermachine
C-label etiketteersysteem

Etiketteermachine specificaties

TypeModutop TL_CL
Positie etiketBoven, voor- en onderzijde
Verstellingen applicatorSpindel hoogteverstelling
Transparante etikettenOptioneel
Print & applyOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Breedte transportbaan400 mm
Lengte transportbaan1.250 mm
© Copyright Modulabel.nl