Boven etiketteermachine

Eenvoudig stelbare en super secure boven etiketteermachine. Met deze etiketteermachine kunt u indien gewenst op hoge snelheid probleemloos etiketteren. De machine is van zeer hoge kwaliteit met een RVS machineframe en hoogwaardige machinecomponenten.

Unieke eigenschappen:

  • Voorzien van eenvoudig quick release systeem
  • Geschikt voor uitdagende productieomgevingen
  • Eenvoudige hoogte en breedteverstelling op applicator
Boven-Etiketteermachine

Omschrijving

Deze boven etiketteermachine is speciaal ontwikkeld om uw producten zeer secuur en probleemloos aan de bovenzijde te etiketteren. Met deze etiketteermachine is gemakkelijk te werken door eenvoudige en duidelijke instellingen. De machine is robuust en zeer degelijk uitgevoerd, geschikt voor vrijwel elke productieomgeving. Zo ook de transportbaan, de baan is voorzien van RVS baandelen, een quick release systeem en een hoge kwaliteit transportband.

De applicators die voor deze etiketteermachine gebruikt worden zijn van bekende merken die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Deze zijn zeer eenvoudig instelbaar en onderdelen hiervoor zijn altijd gemakkelijk te verkrijgen.

Kortom, met deze machine kunt u tientallen jaren zorgenloos etiketteren

Opties

Het is mogelijk om het systeem te voorzien van een print & apply applicator. Hierbij wordt het etiket in-line geprint en direct op uw product aangebracht. Voor print & apply wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Novexx printers. Er kan gebruik gemaakt worden van blanco of deels voorbedrukte etiketten. Een print & apply applicator wordt voornamelijk gebruikt om variabele informatie of een barcode op uw etiket te printen.

Aan de uitvoerzijde van het systeem kan een draaitafel geplaatst worden zodat alle geëtiketteerde producten verzameld kunnen worden. Hierdoor is een buffer aan de uitvoerzijde mogelijk. De draaitafel is opgebouwd uit een RVS basisframe en heeft een standaard diameter van Ø1.200mm.

Als de etiketten op uw etiketteermachine bijna op zijn wilt u dit zo snel mogelijk weten zodat de productie zo snel mogelijk voort kan worden gezet. Hiervoor is het mogelijk om een signaalzuil in combinatie met een akoestisch geluidssignaal aan de machine toe te voegen. De signaalzuil is voorzien van een rode, oranje en groene lamp. Als de etiketrol bijna op is wordt er met de oranje lamp in combinatie met een geluidssignaal aangegeven dat de etiketrol bijna op is. Tevens biedt dit ook de mogelijkheid om bij een noodstop of eventuele storingen een rood lichtsignaal af te geven waardoor men direct kan zien dat de machine in storing staat.

Boven etiketteermachine
Boven etiketteren

Etiketteermachine specificaties

Wij willen voor iedereen een eerlijke oplossing leveren en hebben hiervoor van elke machine twee modellen gerealiseerd. Een instapmodel (EM) en een top-of-line model (TL). Het instapmodel is van zeer hoge kwaliteit en heeft eenvoudige instellingen maar de verstelmogelijkheden zijn beperkt. Deze is met name geschikt voor producties waarbij de capaciteiten niet te uitdagend zijn en productwissels niet meerdere malen per dag plaats vinden. De extra opties van het instapmodel zijn beperkt zodat we u een eerlijke en zeer interessante prijs kunnen bieden. Het top of line model is geschikt voor 24 uur per dag , 7 dagen per week productie op hoge snelheid. De instellingen hierbij zijn zeer eenvoudig en de benodigde omsteltijden zijn beperkt tot een minimum. Er zijn diverse opties mogelijk bij deze machine, samen met u bekijken we de opties en bepalen we welke het beste bij uw productie past.

TypeModustart EM_TModutop TL_T
CapaciteitTot 75 producten per minuutTot 200 producten per minuut
Max. etiketbreedte164 mm306 mm
ApplicatorHerma basicCab IXOR, inclusief eenvoudige touch screen bediening met mogelijkheid tot het opslaan en laden van recepten
Verstellingen applicatorSpindel hoogte verstelling met handwiel en tellerSpindel hoogte verstelling met handwiel en teller
Transparante etikettenOptioneelOptioneel
Print & applyOptioneelOptioneel
Machine frameRVS 304, op RVS 304 zwenkwielenRVS 304, op RVS 304 zwenkwielen
Breedte transportbaan400 mm400 mm
Lengte transportbaan1.250 mm1.250 mm
© Copyright Modulabel.nl