Verft en chemie

De etiketteermachines van Modulabel zijn zeer robuust uitgevoerd en geschikt voor industriële productieomgevingen. In de verf & chemie industrie kiezen wij altijd voor applicators van Novexx, dit zijn zeer robuuste en eenvoudig instelbare applicators. Wij leveren voor deze industrie in het specifiek emmer etiketteermachines voor emmers met en zonder hengsel.

Emmers etiketteren

Omschrijving

Onze etiketteermachines voor in de verf & chemie industrie zijn geschikt voor een grote diversiteit aan product formaten. Bij onze emmer etiketteermachines kunnen uw producten zeer secuur rondom en aan de bovenzijde worden geëtiketteerd. Het is mogelijk om het etiket gepositioneerd op uw emmer aan te brengen door de emmer te roteren en de lasnaad of het hengsel te detecteren. Deze etiketteermachines zijn zeer secuur en gebruiksvriendelijk. Iedereen kan met deze machines werken en de omsteltijden zijn beperkt tot een minimum.

Of het nu emmers met of zonder hengsel zijn, wij zorgen ervoor dat uw product perfect en zonder zorgen wordt geëtiketteerd.

Waarom Modulabel?

  • Tot op de millimeter nauwkeurig
  • Oplossingen voor zowel grote als kleine producties
  • RVS frames en machinecomponenten van gerenomeerde merken
  • 24 maanden garantie

Staat de machine waar u naar op zoek bent hier niet bij?

Ook dan zijn er diverse mogelijkheden! Neem contact op voor advies van één van onze specialisten

© Copyright Modulabel.nl